Vedoucí restaurace závodního stravování
- Žebrák, Středočeský
- Trvalý pracovní poměr
- Plný úvazek
- řízení a organizace chodu závodní jídelny včetně plánování pracovních směn a rozdělení úkolů mezi zaměstnance
- vedení týmu kuchařů, pomocných sil a dalších pracovníků jídelny (12-ti členný kolektiv)
- kontrola dodržování hygienických norem a bezpečnostních předpisů při přípravě a výdeji jídel
- komunikace s klienty, zákazníky, dodavateli
- sledování kvality surovin a připravovaných pokrmů, zajištění správného skladování zásob
- zodpovědnost za správné vedení dokumentace a dodržování legislativních požadavků (hygiena, BOZP, HACCP)
- reportování výsledků závodu
- školení a zaučení zaměstnanců
- pouze ranní směny Po - Pá od 6:00 do 14:30 hod.
- plný úvazek - 40 hod./týden
- praxi na vedoucí pozici v oblasti stravování
- výborné organizační schopnosti
- spolehlivý a zodpovědný přístup
- komunikativnost a schopnost řešit krizové situace
- ekonomické znalosti
- zkušenosti s vedením menšího kolektivu
- flexibilitu a samostatnost v rozhodování
- znalost hygienických předpisů a legislativy v oblasti stravování (HACCP, BOZP)
- znalost práce na PC - MS Office (Excel,Word), Outlook
- řidičský průkaz sk. B
- dlouhodobý pracovní poměr u silného zaměstnavatele
- mzda připsána na účet každého 5. v měsíci
- finanční bonusy za odpracované roky ve firmě
- služební telefon i pro soukromé účely
- dotovaná strava
- příspěvek na penzijní pojištění
- dovolená až 5 týdnů
- placené volno na narozeninový den
- školící programy - trénink manažerských dovedností
- možnost kariérního růstu v rámci společnosti
- nástup možný IHNED
- Dovolená navíc
- Příspěvek na spoření / pojištění
- Občerstvení na pracovišti
JenPráce