
KUCHAŘ/KA - SOUS CHEF ve **** HOTELU V HARRACHOVĚ
- Harrachov, Liberecký
- 40 000 - 60 000 Kč za měsíc
- Trvalý pracovní poměr
- Plný úvazek
- Přípravu pokrmů ze studené i teplé kuchyně.
- Možnost podílet se na tvorbě nových menu, pokud máte vlastní nápady.
- Pečlivý a zodpovědný přístup k práci.
- Udržování pořádku a čistoty na pracovišti.
- Dodržování hygienických norem.
- Hledáme pozitivního člověka, který má vášeň pro gastronomii a chce se neustále zdokonalovat.
- Důležitý je týmový duch a ochota spolupracovat s ostatními kolegy.
- Rádi bychom našli někoho, kdo k práci přistupuje zodpovědně a dodržuje stanovený rozvrh směn.
- Požadujeme také pokročilé zkušenosti s přípravou pokrmů na a la carte.
Petr Janák z HR PROfi
Easypráce