
CUKRÁŘ
- Mariánské Lázně, Karlovarský
- Trvalý pracovní poměr
- Plný úvazek
Jsme mnohem víc než světový lídr. Vítáme vás takového, jaký jste, a můžete si u nás najít práci, která odpovídá vaší osobnosti. Podporujeme vás ve vašem každodenním růstu a učení a zajišťujeme, že vaše práce dává vašemu životu smysl, abyste mohli i nadále objevovat neomezené možnosti Accor, když s námi cestujete. Když se připojíte k Accoru, můžete napsat každou kapitolu svého příběhu a společně si představit pohostinnost zítřka.Pohostinství je práce srdcem. Přidejte se k nám a staňte se Heartist®.Tento podzim otevíráme prémiový hotel pod značkou Swissôtel s 125 pokoji a apartmány. Hotel bude také zahrnovat Restauraci 105 Dining Lounge, The Bohemian Bar, naše Swiss Café a střešní terasu "pod oblaky" Lifestyle Bar. Kromě toho hotel bude mít tři konferenční místnosti a zasedací místnost. Dalším vrcholem hotelu bude Pürovel Spa & Sport, který kombinuje švýcarskou preciznost s lázeňskou tradicí Mariánských Lázní. Tato jedinečná příležitost spojuje mezinárodní pověst Swissôtel s historií lázeňského města.Popis nabídky práceCUKRÁŘ (m/ž)Tvoř s námi sladké zážitky v 5* hotelu Swissotel Mariánské LázněMáš vášeň pro cukrařinu, miluješ precizní práci s detaily a chceš růst v prostředí, které ti dá prostor pro kreativitu i profesionální rozvoj?Ve Swissotelu věříme, že cukrář není jen „ten, kdo peče“, ale umělec, který tvoří emoce na talíři. Pokud chceš tvořit s kvalitními surovinami a podílet se na výjimečné gastronomii, hledáme právě tebe.Lokalita: Mariánské Lázně | Nástup: 1. října 2025CO BUDETE DĚLAT?
- Výroba dezertů, dortů, koláčů a moderních cukrářských produktů pro restauraci, SwissCafé, lobby bar, snídaně i eventy
- Práce s čerstvými a lokálními surovinami, sezonními chutěmi a vlastní výrobou
- Příprava klasických receptur i moderně pojatá cukrařina s důrazem na prezentaci (plating)
- Spolupráce při tvorbě nových produktů a nabídky cukrářského sortimentu
- Možnost učit se od zkušených kolegů a zapojit se do tvorby sladkého konceptu hotelu
- Práce v týmu, kde má kvalita, detail a chuť hlavní slovo
- Máš SOU v oboru cukrář/cukrářka nebo relevantní praxi
- Baví tě ruční práce, přesnost a kreativita
- Zajímáš se o moderní trendy v cukrařině a chceš se dál učit
- Znáš hygienické standardy (HACCP) a dodržuješ je pečlivě
- Máš zodpovědný přístup, smysl pro detail a chuť pracovat v profesionálním prostředí
- Práci na plný úvazek s férovým odměňováním.
- Stabilní pracovní poměr v mezinárodním hotelovém řetězci se silným zázemím.
- Možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání.
- Podporu zkušeného šéfa - nebudeš na to sám.
- Zaměstnanecké benefity Swissôtelu.
- Prostředí, kde si vážíme lidí a kde každý detail dává smysl.