Sous chef - zástupce šefkuchaře

Bistro Mondieu

  • Praha 4
  • Trvalý pracovní poměr
  • Plný úvazek
  • Před 13 dny
  • Snadno podejte žádost
Sous chef - zástupce šefkuchařeBistro Mondieu Roztylská 2321/19
14800 Praha, Česká republika
Tel: +420602119104
URL:
Facebook:
Kontaktní osoba: Simona MikušinecBistroPrahaHlavní pracovní poměrNáplň práce, kompetence a odpovědnostJsi přesvědčen, že gastronomie se musí dělat srdcem, protože jen tak host dokáže zažít něco mimořádného, co přesahuje jeho obvyklou rutinu? Jsi kreativní, rád tvoříš a chceš se podílet na rozvoji?Máš pocit, že zatím píšeme přesně o tobě? Potom budeme rádi, pokud budeš pokračovat dál ve čtení.Jak si představujeme naši spolupráci?Nabízená pozice - sous chef je na prevádzku Westfield Chodov. Sous chef je hlavním článkem při řízení kuchyně, koordinuje denní provoz, rozděluje úkoly a dohlíží na výdej jídel.Koho hledáme?Hledáme nový přírůstek do našeho úspěšného konceptu sítě bister Mondieu, který má, stejně jako my, ve své DNA vášeň pro zdravou výživu, vysoký standard kvality a potřebu dopřát luxus každému z hostů. Hledáme člověka, který má:Zkušenosti na pozici souschef nebo vedoucího kuchyně.Kreativní přístup k vaření a chuť posouvat se vpřed.Náplň práceAsistence při řízení kuchyněPomoc při každodenním řízení kuchyňského provozuobjednávání zbožíKoordinace kuchyňského týmuRozdělování úkolů mezi kuchaře a pomocný personálKontrola denní přípravy kuchyně (prep)Dohled nad denním provozem kuchyně a průběhem výdeje jídelKontrola kvality a výdeje jídelKontrola dodržování receptur a prezentace pokrmůZajištění správného načasování servisuŠkolení a motivace zaměstnancůZaškolování nových členů týmuPodpora při odborném růstu kolegůSpolupráce při tvorbě menu a recepturNavrhování jídel ve spolupráci se šéfkuchařem /chefpatronem (návrh týdenního menu)Testování a dolaďování recepturZásobování a evidence potravinKontrola denního stavu zásobDodržování hygienických standardůOdpovědnost za čistotu pracovního prostředíPomoc při kontrole dodržování HACCP postupůPožadujeme-zájem, pracovitost-sledování trendů a nové nápady-Loajalitu značce-seriozní přístup a zodpovědnost-schopnost vést tým-zodpovědnost za stav skladů a realizaci inventur-Dodržování zdravotních, bezpečnostních a hygienických standardů-Spolupráce s týmem F&B k zajištění plynulého servisu a spokojenosti hostůPro více informací nás neváhejte kontaktovat.Nabízíme- Práce v příjemném kolektivu- Práce v zavedeném podniku a rozvíjející značce- Personální strava a káva- zajímavé finanční ohodnocení- příjemná pracovní doba- možnost multisportky

GastroJobs.cz

Podobné nabídky

  • KUCHAŘ / SOUS CHEF

    Garden's restaurant

    • Praha 1
    KUCHAŘ / SOUS CHEF Garden's restaurant Vodičkova 35 11000 Praha 1, Česká republika Tel: 731416138 URL: Facebook: Kontaktní osoba: Michal Šorf Restaurace Praha 1 Hlavní…
    • Před 7 dny
    • Snadno podejte žádost
  • Cukrář - Pastry Sous Chef

    Andaz

    • Praha 1
    Cukrář - Pastry Sous Chef Andaz Senovážné náměstí 31 11000 Praha, Česká republika URL: Kontaktní osoba: Michal Sacher Hotel Praha Hlavní pracovní poměr Angličtina, Češ…
    • Před 2 měsíci
    • Snadno podejte žádost
  • JUNIOR SOUS CHEF

    Mama Shelter

    • Praha 7
    JUNIOR SOUS CHEF MAMA SHELTER Veletržní 1502/20 170 00 Praha 7, Česká republika URL: Kontaktní osoba: Veronika Mičienková Hotel Praha 7 Hlavní pracovní poměr 🍳 MAMA S…
    • Před 2 měsíci
    • Snadno podejte žádost