Šéfkuchař*ka KRO Vršovice

KRO KITCHEN

  • Praha 10
  • Trvalý pracovní poměr
  • Plný úvazek
  • Před 27 dny
  • Snadno podejte žádost
Šéfkuchař*ka KRO VršoviceKRO KITCHEN Moskevská 43/30
10100 Praha, Česká republika
Tel: 608324363
URL:
Facebook:
Kontaktní osoba: Klára LangováBistroPrahaHlavní pracovní poměr48 000 - 58 000 čistéhoAngličtina, ČeštinaNástup DohodouJsi kuchař, který už má něco odvařeno? Máš přirozenou autoritu a zároveň nejsi na ostatní žádný pes? Pokud máš zkušenost nebo alespoň předpoklady pro vedení týmu, ozvi se nám. Pokud budeš naladěn na naši vlnu a souzníš s tím, jak to u nás děláme, hledáme možná právě Tebe :)Náplň práceŠérkuchař vede celou kuchyni, tvoří menu a receptury, řídí tým kuchařů a zajišťuje kvalitu, hospodárnost a dodržování hygienických standardů. Odpovídá za strategické i operativní řízení kuchyně a přímo se podílí na růstu společnosti. Mezi hlavní činnosti patří:Tvorba a aktualizace jídelního lístku
  • Navrhování týdenních, sezónních a tematických menu
  • Obměňování jídel podle sezónnosti, trendů a preferencí hostů
Organizace kuchyně a vedení týmu
  • Vedení kuchařského týmu a pomocného personálu
  • Plánování směn a rozdělení úkolů na pracovištích
  • Pravidelné vyhodnocování výkonnosti zaměstnanců
  • Školení a rozvoj zaměstnanců
Odpovědnost za kvalitu jídel
  • Kontrola prezentace, chuti a čerstvosti pokrmů
  • Zavádění, dodržování a kontrola standardů kvality
Zásobování a hospodaření s potravinami
  • Objednávání surovin, výběr dodavatelů a komunikace s nimi
  • Minimalizace odpadu v duchu udržitelnosti a principu „zero waste“
  • Dohled nad optimálními skladovými zásobami
Dodržování hygienických a bezpečnostních norem
  • Zajištění hygieny podle standardů HACCP
  • Kontrola čistoty pracoviště a zařízení
Administrativa, cenotvorba a kontrola nákladů
  • Výpočet food costu a kontrola kuchyňského rozpočtu
  • Aktivní administrativa (rozpočty, výsledovky, skladové hospodaření atd.)
  • Optimalizace nákladů
Spolupráce s vedením restaurace
  • Účast na strategickém krátkodobém/střednědobém plánování a tvorbě eventů
  • Zpětná vazba k spokojenosti hostů a naplňování tržního potenciálu
PožadujemeZkušenost na podobné pozci a osobnostní potenciál pro vedení týmu.Nabízíme
  • 40 hodinový týdenní pracovní fond - tzn. klasický plný úvazek, nikdo po Vás nebude chtít být v práci 250 hodin měsíčně, jak v českém gastru bývá zvykem.
  • Strava a nealko v práci zdarma
  • Multisport karta
  • Zaměstnanecká karta do všech podniků Kro a Alma
  • Profesní školení ze všech možných odvětví gastra

GastroJobs.cz

Podobné nabídky

  • Sous chef - zástupce šefkuchaře

    Bistro Mondieu

    • Praha 4
    Sous chef - zástupce šefkuchaře Bistro Mondieu Roztylská 2321/19 14800 Praha, Česká republika Tel: +420602119104 URL: Facebook: Kontaktní osoba: Simona Mikušinec Bistro …
    • Před 13 dny
    • Snadno podejte žádost
  • ŠÉFKUCHAŘ

    Pansky Dvur Dolni Pocernice

    • Praha 9
    ŠÉFKUCHAŘ Panský Dvůr Dolní Počernice Národních Hrdinů 3 19012 Praha, Česká republika Tel: 777777701 URL: Facebook: Kontaktní osoba: David Karoch Restaurace Praha Exte…
    • Před 6 dny
    • Snadno podejte žádost
  • Šéfkuchaři v pohostinství

    Nila Impex s.r.o.

    • Praha
    • 48 000 Kč za měsíc
    Obsah inzerátu: Anil Joneja, tel.: 775050550, e-mail: anilj@seznam.cz Znalost receptur a postupů přípravy indických pokrmů. Min. praxe 2 roky.…
    • Před 5 dny